Julkinen liikenne

Seinäjoen julkinen liikenne on heikkoa verrattuna muihin kaupunkeihin. Tarvitaan paljon lisää linja-autovuoroja, että bussilla liikkuminen olisi sujuvaa!

Haluaisin käyttää julkisia kulkuneuvoja esim työmatkoilla, mutta tämä ei onnistu, koska busseja kulkee aivan liian harvoin. Seinäjoella asuu paljon ihmisiä, jotka ovat opiskelleet tai olleet töissä esim Tampereella, Turussa, Jyväskylässä jne, missä julkinen liikenne pelaa, ja on totuttu kulkemaan linja-autoilla.
Täällä Seinäjoella on perheellisenä pakko omistaa 2 autoa, että pääsee liikkumaan paikasta toiseen. Ei kovin nykyaikaista eikä kehittyvän ja modernin kaupungin imagolle sopivaa. Nyt hyvät ihmiset on panostettava julkisen liikenteen kehittämiseen! Nykyään isot bussit kulkevat puoliksi tyhjillään, kun asukkaat eivät hyödynnä linja-autolla kulkemista harvojen vuorojen vuoksi. Linja-autot voisivat olla vaikka pikkubusseja, kunhan vuoroja olisi useammin !

Idean lisääjä: Leena-Kaisa Shemeikka

Keskustelua aiheesta

  1. Kyllä me eteläpohjalaisetkin opimme käyttämään busseja, kun niiden käyttö tehdään sujuvaksi. Kaupunkikeskustan elävöittäminenkin edellyttää tätä.