Kauppahalli

Voisiko kaupunki rakennuttaa lämmintä kauppahallitilaa, josta lähialueen alkutuottajat ja pienyrittäjät voisivat vuokrata myyntitiloja?

Seinäjoki kaipaisi lämmintä kauppahallia, jossa lähialueen alkutuottajat ja pienyrittäjät voisivat myydä tuotteitaan, nyt kun valtiovaltakin on lieventänyt erinäisiä vaatimuksiaan.
Kauppahalli voisi sijaita jossain keskeisellä paikalla, esim. suunnitteilla olevalla aseman seudulla tai vanhalla torilla.
Näin Seinäjoki loisi alkutuottajille ja pienyrittäjille edellytykset suoramyynnille myös talvella sekä kannustaisi ja edesauttaisi heidän toimintaedellytyksiä palvella kaupungin asukkaita. Kaupunkilaiset saisivat mukavan ja viihtyisän kauppapaikan ostaa elintarvikkeita ja muita tuotteita suoraa tuottajilta!
Koska ajatuksena on luoda nyt uusi, toimiva ja nykyaikainen kaupunki, voisi kauppahallikin olla moderni mutta viihtyisä kauppa- ja tapaamispaikka kiireisille kaupunkilaisille.
Muut isot kaupungit ovat järjestäneet pienyrittäjille mahdollisuuden elättää itsensä suoramyynnillä, olisiko Seinäjoenkin syytä mennä puheista tekoihin ja todella olla pienyrittäjän asialla ja ystävä!!
Kiitos 🙂

Idean lisääjä: Kauppahalli